Hlavní obsah

Nová DVD: Argo, Já padouch 2, Transformers Prime - disk 3 a Absolvent

Právo, Věra Míšková

Podle odtajněných materiálů o skutečné události natočil Ben Affleck film Argo. V animované komedii Já padouch 2 se na scénu vrací bývalý superpadouch Gru, který dal sbohem životu zločince, aby vychovával své tři dcery. Další série Transformers Prime přináší nové souboje Autobotů s nepřáteli. Průkopnická sociální satira Absolvent, nominovaná na sedm Oscarů a vítězná v kategorii Nejlepší režie Mika Nicholse, předznamenala v roce 1967 hvězdnou kariéru Dustina Hoffmana.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 45. týden

Článek

Argo

Nová DVD

Když se americké ambasády v Teheránu zmocní íránští revolucionáři, uteče odtud šestice Američanů. Jen jediný člověk je teď dokáže dostat zpoza nepřátelské linie - geniální agent CIA a odborník na nemožné úniky Tony Mendez. Jenže jeho další plán není jen troufalý, ale i zoufalý. V přestrojení za filmový štáb se Tony s uprchlíky skrývají všem na očích, přičemž sebemenší chybička může znamenat jejich okamžitou smrt.

Argo, USA 2012, thriller, 116 min., režie: Ben Affleck, hrají: Bryan Cranston, Ben Affleck, John Goodman, Taylor Schilling, Kyle Chandler, Alan Arkin, Tate Donovan a další.

Já, padouch 2

Nová DVD

Gru se chce už definitivně polepšit, vše se ale nečekaně zvrtne, když ho Antivelepadoušská liga požádá o pomoc při pátrání po nedostižném zlosynovi, který ohrožuje svět. Je na čase, aby se Gru společně se svou novou partnerkou Lucy Wildeovou a tlupou Mimoňů vydal na dobrodružství plné nepředvídatelných a nečekaných zážitků.

Já, padouch 2, USA 2013, animovaná komedie, 94 min., režie: Pierre Coffin, Chris Renaud, hrají: Steve Carell, Kristen Wiig, Benjamin Bratt, Miranda Cosgrove, Russell Brand.

Transformers Prime - disk 3

Nová DVD

Při zkoumání vraku vesmírné lodi Autobotů se Optimus Prime nakazil smrtícím virem a ocitá se v ohrožení života. Kvůli jeho záchraně se Arcee a Bumblebee pokusí nepozorovaně dostat na Nemesis, aby tam nalezli protilék. Místo toho tam na ně ale čeká šokující objev.

Transformers Prime, USA 2010, animovaný, dobrodružný, 110 min., režie: James Mangold, hrají: Steve Blum, Peter Cullen, Frank Welker, Dwayne Johnson, Gina Torresová a další.

Absolvent

Nová DVD

Stydlivý Benjamin Braddock se vrací po vysoké škole domů s nejistou budoucností. V této náladě se seznamuje s manželkou otcova obchodního partnera, sexy paní Robinsonovou, která Bena svede a tím ještě prohloubí jeho životní zmatenost. Pak mladý muž potká dívku svých snů, ale má to háček: je to dcera paní Robinsonové.

Absolvent, USA 1967, drama, 106 min., režie: Mike Nichols, hrají: Anne Bancroftová, Dustin Hoffman, Katharine Rossová, William Daniels a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám