Hlavní obsah

Prokopův pořad Krásný ztráty končí po čtrnácti letech

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpěvák a moderátor Michal Prokop se rozloučí s pořadem Krásný ztráty, který pro Českou televizi natáčel čtrnáct let, na tradičním Vánočním koncertě v Divadle Archa a s exkluzivními hosty.

Článek

„V prosinci odvysílá Česká televize poslední epizodu s neuvěřitelnou číslovkou pět set. V pořadu se za barem během čtrnácti let vystřídalo téměř tisíc hostů z různých oborů včetně hudební branže,” oznámil zpěvák na svých internetových stránkách.

Závěr Krásných ztrát spojí s tradičním Vánočním koncertem, který představí zajímavé hosty, tentokrát vybrané právě z hostů televizního baru, ovšem těch, kteří jsou rovněž hudebníky. Koncert (19. prosince v Divadle Archa) natočí a záznam odvysílá Česká televize na novém kanále ČT Art.

Michal Prokop si zve do svého televizního baru už čtrnáct let v nejrůznějších kombinacích nejzajímavější umělce, sportovce, politiky, novináře, lékaře, vědce, humanitární pracovníky – dokonce jednoho kosmonauta, aby mu vyprávěli o svých krásných ztrátách.

Anketa

Bude vám pořad Krásný ztráty chybět?
Ano
84,3 %
Ne
15,7 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 299 čtenářů.

Reklama

Výběr článků

Načítám