Hlavní obsah

Nová DVD: Mrtvý muž přichází, Star Trek: Do temnoty, Podfukáři a Chuckyho kletba

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Oscarový snímek Mrtvý muž přichází, natočený podle skutečné události, přináší výtečné herecké výkony Susan Sarandonové a Seana Penna. V sérii akční sci-fi Stark Trek vychází film Do temnoty. Podfukáři jsou americká krimikomedie s Jesse Eisenbergem, Morganem Freemanem a Woodym Harrelsonem. A vychází i psychologický hororový thriller Chuckyho kletba.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 41. týden

Článek

Mrtvý muž přichází

Nová DVD

Psychologické drama o vztahu jeptišky a muže, odsouzeného k trestu smrti. Řádová sestra Helen prožívá vnitřní boj, s jakým se dosud nesetkala. Soucítí jak s vrahem Matthew Ponceletem, který se zoufale snaží získat milost ještě těsně před popravou, tak i s rodinami obětí jeho brutálních zločinů.

Mrtvý muž přichází, USA, Velká Británie 1995, kriminální drama, 122 min., režie: Tim Robbins, hrají: Susan Sarandonová, Sean Penn, Robert Prosky, R. Lee Ermey a další.

Star Trek: Do temnoty

Nová DVD

Když nemilosrdný vůdce Khan vyhlásí osamocenou válku Federaci, vydá se kapitán Kirk, Spock a neohrožená posádka lodi Enterprise na nejvýbušnější hon všech dob. Záchrana Země a zničení Khana si žádá zapojení celého jejich arzenálu.

Star Trek: Do temnoty, USA 2013, akční sci-fi, 126 min., režie: J.J.Abrams, hrají: Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana a další.

Podfukáři

Nová DVD

Vystoupení skupiny čtyř nejlepších světových iluzionistů známé pod názvem The Four Horsemen je zástěrkou pro sérii odvážných loupeží zaměřených proti zkorumpovaným finančníkům. Uloupené peníze iluzionisté přímo během představení sypou na nic netušící diváky a v napínavé hře kočky s myší nechávají elitní agenty FBI stále o krok pozadu.

Podfukáři, USA 2013, krimikomedie, 110 min., režie: Louis Leterrier, hrají: Jesse Eisenberg, Morgan Freeman, Woody Harrelson, Mélanie Laurentová, Mark Ruffalo, Michael Caine a další.

Chuckyho kletba

Nová DVD

Tvůrci Chuckyho znovu uvádějí na scénu malou panenku posedlou duchem nechvalně proslulého sériového vraha. Když Nica dostane tajemný balíček, nevěnuje jeho obsahu přílišnou pozornost. Po záhadné matčině smrti ale začne mít podezření, že je to právě mluvící zrzavá panenka, nejoblíbenější hračka její neteře, která rozpoutala brutální řádění.

Chuckyho kletba, USA 2013, thriller/horor, 93 min., režie: Don Mancini, hrají: Brad Dourif, A Martinez, Kevin Anderson, Brennan Elliott, Fiona Dourifová, Will Woytowich a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám