Hlavní obsah

Cirkus Bukowsky je ve stylu britské detektivní školy

Právo, jp

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pavel Řezníček (známý z televizních seriálů Obchoďák, Základka, Život je p(l)es nebo Cesty domů) se představí v hlavní roli nového krimiseriálu České televize Cirkus Bukowsky, který se objeví na obrazovce poprvé ve středu 30. října večer na ČT Jedničce.

Foto: ČT

Pavel Řezníček hraje hlavní roli v novém krimiseriálu České televize Cirkus Bukowsky.

Článek

Jde o detektivní road movie, ve které Bukowsky (Pavel Řezníček) má velký problém, sebevražda jeho milenky (otce milenky hraje Jaromír Hanzlík) se jeví jako vražda. Hrdina přichází o práci, manželku i domov a zbude mu jen cirkusová maringotka.

Navíc po něm jde zarputilý kriminalista Kuneš (Hynek Čermák), který bojuje s vnitřními démony a je donucen podstoupit protialkoholní léčbu. Jinak mu hrozí vyhazov z práce. Přes počáteční vzájemné antipatie obou mužů je jisté, že musí spojit své síly a pustit se do pátrání na vlastní pěst.

Seriál natočil režisér Jan Pachl ve stylu britské detektivní školy a možná diváky upoutá nejen neotřelou stavbou příběhu a překvapivým charakterem postav, ale i drsnými vtipy a větším využitím exteriérů, téměř jako u filmu.

Reklama

Výběr článků

Načítám