Hlavní obsah

Hlavní trailer k filmu Hobit: Šmakova dračí poušť je na světě

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost Warner Bros. zveřejnila v úterý hlavní trailer k velkofilmu Hobit: Šmakova dračí poušť. V českých kinech bude snímek 12. prosince.

Upoutávka na film Hobit: Šmakova dračí poušťVideo: Warner Bros.

 
Článek

Druhý díl Hobita, opět v režii Petera Jacksona, se jmenuje Hobit: Šmakova dračí poušť. Po úspěšném přechodu přes Mlžné hory musí Thorinova výprava usilovat o podporu Medděda, silného cizince, který zná bezpečnou cestu přes Temný hvozd k Osamělé hoře. Přes Temný hvozd se trpaslíci a Bilbo Pytlík dostanou do Jezerního města, kde se na chvíli usadí.

Foto: Warner

Martin Freeman ve filmu Hobit: Šmakova dračí poušť

Výprava však musí dokončit cestu k Osamělé hoře a najít tajné dveře do hory, aby našla svůj poklad, který je střežen drakem Šmakem. A tento úkol leží na Bilbovi Pytlíkovi.

Podle předlohy Johna Ronalda Reuela Tolkiena scénář sepsali Fran Walshová, Philippa Boyensová, Peter Jackson a Guillermo del Toro. Za kamerou stál Andrew Lesnie. V hlavních rolích se opět představí Martin Freeman, Richard Armitage, Graham McTavish, John Callen, Ian McKellen, Mark Hadlow, Aidan Turner, Elijah Wood, Andy Serkis, Christopher Lee či Cate Blanchettová.

Související témata:

Související články

Hobit jako akční jízda

Dlouho očekávaná česká premiéra Hobita je tady. První Češi viděli velkofilm režiséra Petera Jacksona Hobit: Neočekávaná cesta v úterý v Praze. Téměř...

Výběr článků

Načítám