Hlavní obsah

Nová DVD: Řežba v Tombstone, 13 přání, Pařba na třetí a Rebel bez příčiny

Právo, Věra Míšková

Mickey Rourke a Danny Trejo hrají hlavní postavy westernu Řežba v Tombstone. Malé dívky ocení nové příhody z Monster High: 13 přání. Komedie Pařba na třetí se odehrává dva roky po Pařbě v Bangkoku. Nesmrtelný James Dean i po více než půlstoletí září jako Rebel bez příčiny na Blue-Ray.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 40. týden

Článek

Řežba v Tombstone

Nová DVD

Když brutální gang ovládne malé hornické město, jeho členové v chladnokrevném souboji o moc zavraždí vlastního šéfa Guerreru Hernandeze. V pekle se Guerrero ocitá tváří v tvář samotnému Satanovi, který za ním přichází s troufalou nabídkou. Pokud mu Guerrero donese šest duší členů jeho bývalého gangu, unikne věčnému zatracení.

Řežba v Tombstone, USA 2013, western, 96 min., režie: Roel Reiné, hrají: Mickey Rourke, Danny Trejo, Anthony Michael Hall, Dina Meyerová, Catalina Grama a další.

Monster High: 13 přání

Nová DVD

Na Monster High začal nový školní rok a Howleen, malá sestra Clawdeen, je odhodlaná být ještě úžasnější než dřív. Její sen o popularitě se přiblíží naplnění, když potká džinku jménem Gigi Grant, která dokáže splnit ne tři, ale rovnou 13 přání! Příšerky ale brzy zjistí, že musí být hodně opatrné, protože každé splněné přání má i svou stinnou stránku a celá Monster High je brzy vzhůru nohama!

Monster High: 13 přání, USA 2013, animovaný, 70 min., režie: Steve Sacks.

Pařba na třetí

Nová DVD

Magnet na průšvihy Leslie Chow je údajně bezpečně zavřený v thajském kriminále a Phil, Stu a Doug konečně žijí své vysněné, nudné životy – tedy dokud jejich kamarád Alan nevysadí léky a neodstartuje tím finální smršť komediálního chaosu.

Pařba na třetí, USA 2013, komedie, 96 min., režie: Todd Phillips, hrají: Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis, Justin Bartha, Ken Jeong, John Goodman a další.

Rebel bez příčiny

Nová DVD

V hlavní roli vytříbené klasiky - nyní remasterované a poprvé ve formátu Blu-rayTM - podává svůj možná nejlepší výkon James Dean v roli rebelujícího teenagera. Spolu s dalšími promlouvá hlasem poválečné subkultury neklidné americké mládeže. Jeho nezapomenutelné herectví je ozdobou tohoto mimořádného snímku.

Rebel bez příčiny, USA 1955, drama, 111 min., režie: Nicholas Ray, hrají: James Dean, Natalie Wood, Sal Mineo, Ann Doranová, Corey Allen a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám