Hlavní obsah

Filmové premiéry: Podfukáři, Trans, Hurá na Francii, Dirch a Po zániku Země

Právo, Věra Míšková

Pohled na to, jak by to vypadalo, kdyby Dannyho parťáci uměli kouzlit, nabízí americká krimi komedie Podfukáři. Jako „šílený thriller“ charakterizuje svůj nejnovější film Trans oscarový britský režisér Danny Boyle. Francouzská komedie ve stylu Borata se jmenuje Hurá na Francii! Životopisný příběh dánského komedianta Dirche Passera, to je dánský film Dirch. Will Smith a jeho syn Jaden hrají hlavní role otce a syna v akční sci-fi Po zániku Země.

Trailer k filmu Podfukáři

 
Článek

Podfukáři

Foto: Bontonfilm

Filmové premiéry

Tým špičkových iluzionistů v rámci svých efektních kouzelnických show provádí ještě efektnější bankovní loupeže zaměřené proti zkorumpovaným finančníkům. Po velkolepém vyluxování první banky doslova v přímém přenosu vstupuje na scénu FBI a začíná napínavá a zábavná hra na kočku a myš.

Podfukáři, USA 2013, krimi komedie, 116 min., režie: Louis Leterrier, hrají: Jesse Eisenberg, Isla Fisher, Morgan Freeman, Michal Caine, Woody Harrelson, Mark Ruffalo, Dave Franco, Mélanie Laurentová a další.

Trans

Foto: Cinemart

Filmové premiéry

Historik umění Simon pracuje v aukční síni, kde se draží umělecká díla. Spolčí se zločineckým gangem a ukradnou Goyův obraz v ceně miliónů dolarů. Po ráně do hlavy, kterou během loupeže utrží, však zjistí, že si nevzpomíná, kam cenné dílo ukryl. Když k nalezení odpovědi nepomůžou fyzické výhrůžky ani mučení, rozhodne se vůdce gangu pro netradiční řešení.

Trailer k filmu TranzVideo: CinemArt

Trans, USA/Francie 2013, thriller, 101 min., režie: Danny Boyle, hrají: James McAvoy, Vincent Cassel, Rosario Dawson a další.

Hurá na Francii

Foto: HCE

Filmové premiéry

Muzafar a Feruz jsou dva pasáci ovcí z Taboulistanu…malé zemičky ve střední Asii, o které nikdy nikdo neslyšel. Aby se o ní konečně svět dozvěděl, rozhodne se ji syn prezidenta trochu zpropagovat a povolá tyto dva dobráky na jejich životní misi: zničit Eiffelovku! Aby dosáhli svého, musí se prodrat tím nejnepřátelštějším územím, jaké si vůbec dokážete představit: Francií!

Trailer k filmu Hurá na FranciiVideo: H.C.E.

Hurá na Francii, Francie 2013, komedie, 97 min., režie: Michaël Youn, hrají: José García, Michaël Youn, Isabelle Funaro a další.

Dirch

Foto: FilmEurope

Filmové premiéry

Motto „Obrovský talent je velkým darem, ale zároveň i velkým břemenem, až prokletím, uvádí životopisný snímek Dirch, který odkrývá věčnou samotu dánského komedianta pod rouškou nablýskané slávy a jeho sebezničující posedlosti úspěchem u kritiků a zároveň u diváků.

Trailer k filmu DirchVideo: Film Europe

Dirch, Dánsko 2011, životopisný, 109 min., režie: Martin Zandvliet, hrají: Nikolaj Lie Kaas, Lars Ranthe, Lars Brygmann, Malou Reymann, Morten Kirkskov a další.

Po zániku Země

Foto: Falcon

Filmové premiéry

Tisíc let po katastrofě, která donutila lidstvo opustit Zemi, na ní nouzově přistanou Kitai Raige a jeho slavný otec Cypherem. Ten je vážně zraněný a Kitai, aby mohl vyslat signál o pomoc, se musí vydat na nebezpečnou pouť, na které je nucen čelit nezmapované krajině a hlavně nezastavitelnému mimozemskému stvoření, které při havárii uprchlo.

Trailer k filmu Po zániku ZeměVideo: Falcon

Po zániku Země, USA 2013, akční sci-fi, 104 min., režie: M. Night Shyamalan, hrají: Jaden Smith, Will Smith, Sophie Okonedo, Zoe Isabella Kravitová a další.  

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám