Hlavní obsah

Seriály Teorie velkého třesku a Hra o trůny jsou podle kritiků nejlepší

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Televizní ceny americké kritiky byly rozdány v pondělí večer v Beverly Hills. The Big Bang Theory (Teorie velkého třesku) od začátku vedla se šesti nominacemi a tři proměnila.

Článek

Teorie velkého třesku se stala nejlepším komediálním seriálem a ceny za vedlejší role dostali i herci Simon Hellberg (hraje Howarda) a Kaley Cuocová (hraje Penny). Série pojednává o mladých vědcích, kteří mají problémy se sebevědomím a těžko zvládají vztahy se ženami, a jejich hezké kamarádce, která sice nemá vůbec žádné vzdělání, ale může své ulítlé kamarády poučit o lidské komunikaci.

V kategorii drama byli vyhlášeni dva vítězové - seriály Hra o trůny a Breaking Bad. Nejlepším hercem hlavní role v dramatu byl zvolen Bryan Cranston z Breaking Bad a nejlepší herečkou Tatiana Maslanyová (seriál Orphan Black). Nejlepším hercem v hlavní roli komediálního seriálu pak Louis C.K. (seriál Louie) a mezi ženami Julia Louis-Dreyfusová (seriál Veep).

Za vedlejší role v dramatech si ceny odnesli Michael Cudlitz (seriál Southland) a Monica Potterová (seriál Parenthood).

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám