Hlavní obsah

Nová alba: HIM, Will.i.am či Dark Gamballe

Právo, Jaroslav Špulák

V tomto týdnu se na trh po delší době dostává nové album finské rockové formace HIM. K těm dalším pozoruhodným jistě patří počin předáka skupiny Black Eyed Peas Will.i.ama, jedenácté album skvělé vyškovské skupiny Dark Gamballe či povedený počin Franka Turnera.

Článek

HIM: Tears On Tape

Foto: Universal Music

Nová alba

Finští love metalisté HIM se ozvali po delší odmlce, a to rovnou se svým zbrusu novým albem. Je to již jejich osmé v pořadí a není důvod se domnívat, že na něm něco ze svého dosud známého soundu změnili. S kapelou opět spolupracoval jejich obvyklý Hiili Hiilesmaa a o mix se postaral Tim Palmer, který v minulosti pracoval s Ozzym Osbournem, U2 či Pearl Jam.

Will.i.am: Willpower

Foto: Universal Music

Nová alba

Will.i.am se proslavil jako duše americké popové kapely Black Eyed Peas. Ta nyní pauzíruje, a tak nastal čas pro jeho sólové album. Na kolekci nahrál společné songy například s Lil Waynem, Diddym, Chrisem Brownem, Miley Cyrus, Skylar Grey, Nicole Scherzinger nebo Justinem Bieberem.

Frank Turner: Tape Deck Heart

Foto: Universal Music

Nová alba

Nové, v pořadí páté album britského rockového písničkáře, který patří k velmi výrazným představitelům svého stylu. „Je to deska o tom, jak něco, co vypadalo dokonale, se začíná bortit. Ale ne všechny skladby jsou o zlomeném srdci.“

Produkci kolekce si vzal na starost Rich Costey, který v minulosti pomáhal nahrávkám Muse, Weezer nebo Rage Against The Machine.

Dark Gamballe: Zatím dobrý

Foto: Redblack

Nová alba

Pozoruhodná kapela z Vyškova vydává své další album, na kterém jsou písničky nazpívané v českém jazyce, mající všechny vlastnosti kvalitně provedených, zaranžovaných a nahraných skladeb. Zajímavé jsou i texty formace. Jedná se o již jedenácté album skupiny, která během své existence prošla velmi zásadním stylovým vývojem.

Kid Cudi: Indicud

Foto: Universal Music

Nová alba

Americký rapper a zpěvák Kid Cudi, který se narodil jako Scott Ramon Seguro Mescudi, vydal své třetí studiové album. Je na něm osmnáct tracků a stylově se dotýká oblasti tzv. psychedelického hip-hopu. Nahrávka vznikala v loňském a letošním roce.

How To Destroy Angels: Welcome Oblivion

Foto: Sony Music

Nová alba

How To Destroy Angels je nová čtyřčlenná kapela vytvořená kolem frontmana amerických Nine Inch Nails Trenta Reznora a jeho manželky Mariqueen Maandiq. Jejich tvorba by se dala označit jako post-industriální a experimentální elektronická muzika, se kterou se poprvé veřejnosti představili na svém debutovém dílku An omen EP. Nyní svůj repertoár rozšiřují o první dlouhohrající studiové album.

Willy Moon: Here’s Willy Moon

Foto: Universal Music

Nová alba

Třiadvacetiletý Willy Moon z Nového Zélandu si většinu svých skladeb nahrává a produkuje sám. Je energický jako Cab Calloway, stručný jako The Ramones a má styl jak z ‚noir‘ filmů. Loni prorazil s hitem Yeah Yeah, který byl použit i k reklamě na iPod a video mu točil legendární Alex Courtes (dělal videa pro White Stripes nebo Justice). Stylově se pohybuje v oblasti alternativní scény a indie popu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám