Hlavní obsah

Nová DVD: Zpátky ve hře, Atlas mraků a Záblesk slávy

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Clint Eastwood hraje ve filmu Zpátky ve hře špičkového hledače baseballových talentů. Podle románu Davida Mitchella vzniklo šest odlišných žánrových příběhů Atlas mraků. Poslední film Whitney Houstonové se jmenuje příznačně Záblesk slávy.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Článek

Zpátky ve hře

Nová DVD

Gus Lobel býval desítky let špičkovým hledačem baseballových talentů, teď se ale začínají hlásit léta. Příští zápas bude zřejmě poslední v jeho kariéře a on odmítá jenom zahřívat lavičku. Jenže vedení týmu Atlanta Braves o jeho úsudku pochybuje, zvlášť když se v draftu objeví fenomenální superpálkař. Do hry pak vstoupí Gusova dcera Mickey, čímž tahle nadějná právnička s ambicí stát se ve firmě partnerem dá v sázku svoji kariéru - aby zachránila tu otcovu.

Zpátky ve hře, USA 2012, drama, 107 min., režie: Robert Lorenz, hrají: Clint Eastwood, Amy Adamsová, Justin Timberlake, John Goodman, Matthew Lillard a další.

Atlas mraků

Nová DVD

Šest příběhů se odehrává v různých časech a na různých místech od začátku 19. století až po postapokalyptickou budoucnost. Film zobrazuje myšlenku kontinuální propojenosti našeho bytí a především našich činů napříč časem a prostorem, kde všechno má příčinu i následek, smysl.

Atlas mraků Singapur, Německo, USA, Hong Kong 2012, psychologický, sci-fi, drama, 168 min., režie: Tom Tykwer, Lana Wachowski, Andy Wachowski, hrají: Tom Hanks, Hugo Weaving, Jim Sturgess, Hugh Grant, Halle Berryová, Susan Sarandonová a další.

Záblesk slávy

Nová DVD

Překvapení soutěže American Idol Jordin Sparksová se ve svém filmovém debutu představuje v roli Sparkle, mladé dívky, jejíž smělé plány se zdají nesplnitelné. Přestože ji její starostlivá matka (Whitney Houstonová) před nástrahami hudební branže varuje, Sparkle s podporou pohledného a ctižádostivého Stixe formuje společně se svými sestrami pěvecké trio, které má na repertoáru dojemné melodie, jež Sparkle sama píše. S nabývající slávou ale roste i riziko vzájemné žárlivosti, ztráty sebedůvěry a podlehnutí nebezpečným svodům.

Záblesk slávy, USA  2012, drama / muzikál, režie: Salim Akil, hrají:  Whitney Houstonová, Jordin Sparksová, Mike Epps, Derek Luke, Michael Beach, Omari Hardwick, Carmen Ejogová a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám