Hlavní obsah

V listopadu do Prahy přijedou Nickelback

Právo, Jaroslav Špulák

Agentura Live Nation oznámila, že 7. listopadu letošního roku vystoupí v pražské O2 areně kanadská rocková skupina Nickelback. Bude to její první koncert v České republice. Vstupenky v ceně 990 až 1490 Kč se budou prodávat od 15. března.

Foto: archiv Live Nation

Nickelback v plné síle

Článek

Kanadské hvězdy se v Praze zastaví v rámci turné nazvaného The Hits. To navazuje na úspěšné loňské evropské koncertní turné k albu Here And Now.

Rocková čtveřice na sebe poprvé upozornila svým singlem How You Remind Me v roce 2001. Ten se stal záhy celosvětovým hitem, což připravilo živnou půdu pro přijetí alba Silver Side Up. V diskografii formace bylo třetí v pořadí, a tak předešlá dvě díla (Curb a The State) byla na základě přišedšího úspěchu vydána znovu.

Foto: archiv Live Nation

Kanadská rocková skupina Nickelback

Kapela si získala mezi příznivci dobré renomé, protože reprezentovala tradiční rockovou hudbu s bluesovými kořeny. Média o ní psala jako o pokračovatelce odkazu britských Led Zeppelin.

Zpěvák Chad Kroeger, kytarista Ryan Peake, baskytarista Mike Kroeger a bubeník Daniel Adair pak svou dobrou pověst potvrzovali dalšími deskami. Kolekce Here And Now z roku 2011 je jejich sedmá v pořadí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám