Hlavní obsah

Let It Roll! Drum & bass a dubstep na pražském Výstavišti

Novinky, Stanislav Dvořák

Zimní edice festivalu Let It Roll přiváží na pražské Výstaviště 15. února více než dvacítku zahraničních DJs, kteří budou celou noc hrát drum & bass a dubstep. Jsou mezi nimi třeba Matrix & Futurebound, ShockOne, Smooth, Inside Info a Six Blade, dříve známí jako Mattix & Futile.

Foto: Eva Tichá/M-ocean

DJ na akci Let it Roll

Článek

Hlavní stage ve velké hale Křižíkových pavilonů se spojila s uznávaným anglickým labelem Viper Recordings.

„Představí se na ní majitelé labelu Matrix & Futurebound, dále ShockOne, Smooth, Inside Info, nováčci Six Blade, dříve známí jako Mattix & Futile a svým hlasem celou show podpoří MC Felon. Jako speciální host vystoupí na Viper Recordings stagi Sub Focus, který v současnosti patří k nejžádanějším světovým jménům elektronické hudby,“ sdělila za pořadatele Eva Tichá.

Druhá stage bude temnější. Ponese logo drum & bassového serveru Drumandbass Arena a vystoupí tam Break, Prolix & MC Coppa, Mefjus, Gancher & Ruin, Disaszt a český Forbidden Society.

Třetí hala pojede v rytmu dubstepu pod hlavičkou anglického dubstepového serveru GetDarker. Značku bude reprezentovat samozřejmě její zakladatel Darkside a jeho hosté (Emalkay, Icicle a Koven).

Vstupenky za 660 korun se prodávají v síti Ticketportal nebo na letitroll.cz.

Reklama

Výběr článků

Načítám