Hlavní obsah

Filmové premiéry - Sammyho dobrodružství 2 a Jack Reacher: Poslední výstřel

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Před koncem roku se do kina můžete vypravit ještě na dvě premiéry. S dětmi na animovaný 3D film Sammyho dobrodužství 2 a na večer je tu nový filmový hrdina Jack Reacher: Poslední výstřel.

Upoutávka na film Sammyho dobrodružství 2 (v kinech od 27.12.2012)Video: H.C.E.

 
Článek

Sammyho dobrodružství 2

Foto: HCE

Filmové premiéry

Sammy a Ray, dva nerozluční želví přátelé, si užívají života u korálového útesu. Jednoho dne je však uloví pytlácká loď a oni se ocitnou v zajetí ohromného akvária. Želvy se ovšem jen tak nevzdávají a za pomoci svých mláďátek Rickyho a Elly jsou rozhodnuti dokázat nemožné a dostat se zpět na svobodu.

Sammyho dobrodružství 2, Belgie 2012, animovaný, 93 min., režie: Ben Stassen, v českém znění: Petr Oliva, Vladimír Brabec, Ota Jirák, Ondřej Brzobohatý, Libor Bouček a další.

Jack Reacher: Poslední výstřel

Foto: Bontonfilm

Filmové premiéry

Drsný hrdina knih spisovatele Lee Childa Jack Reacher vstupuje na plátna kin s odhodláním stvořit podobnou akční ságu, jakou se před lety stal Jason Bourne. Bývalý vojenský vyšetřovatel Jack je jako duch. Najdete ho jen tehdy, kdy chce on sám být nalezen. Objevuje se u případů, které potvrzují, že spravedlnost je slepá, a pro jejich vyřešení neváhá ignorovat zákony své země. A tak je tomu i tentokrát, kdy nasazuje krk pro muže, obviněného z masakru pěti lidí.

Upoutávka na film Jack Reacher - poslední výstřel (v kinech od 27.12.2012)Video: Bontonfilm

Jack Reacher: Poslední výstřel, USA 2012, thriller, 130 min., režie: Christopher McQuarrie, hrají: Tom Cruise, Rosamund Pikeová, Robert Duvall, Richard Jenkins, Werner Herzog a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám