Hlavní obsah

Ska-P se vracejí do Prahy

Novinky, Stanislav Dvořák

Energické ska a punk španělské skupiny Ska-P uslyší Praha opět po čtyřech letech. Pro své věrné zahrají Španělé 20. dubna 2013 v Tipsport aréně.

Foto: Ska-p.com

Ska-P

Článek

"Ska-P se vracejí s novou deskou, kterou dávají dohromady poté, co se na čas rozpadli a věnovali se svým dalším kapelám (například u nás známým The Locos). Pro všechny milovníky ska punku, nezaměnitelné energie a sociálně kritických textů je vydání jejich už sedmého studiového alba dobrou zprávou. Naposledy Ska-P potěšili mnohatisícový dav na festivalu Mighty Sounds v roce 2010," uvedla za pořadatele Markéta Štěchová.

Ska-P se dali dohromady ve Vallecas (Madrid) už v roce 1994. Mají pověst silně politické skupiny, která kritizuje současný establishment. Jsou populární jak v Evropě, tak v Jižní Americe. V roce 2005 si dali pauzu, ale o tři roky později se obnovili a nyní již opět pilně koncertují.

Vstupenky na pražský koncert lze koupit v předprodeji přes stránky www.mightysounds.cz nebo v sítích Ticketportal a Eventim za 690 Kč včetně všech poplatků.

Reklama

Výběr článků

Načítám