Hlavní obsah

Pořadatel se chce zbavit e-mailů dokazujících, že věděl o Jacksonově stavu

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Soud rodiny Jacksonů s koncertním promotérem AEG nabírá na obrátkách. AEG chce, aby se e-maily, které pronikly do médií, nesměly u soudu použít, protože je Jacksonovi údajně schválně zveřejnili. Ti to popírají, uvedla CNN.

Foto: Profimedia.cz

Michael Jackson během vystoupení v Praze v roce 1996

Článek

E-maily jasně ukazují to, že promotér dobře věděl o Jacksonově špatném zdraví a psychickém stavu, a přesto na něj tlačil, aby uskutečnil šňůru koncertů. "MJ ja zamčený v pokoji, opilý a sklíčený,” napsal tehdy třeba manažer AEG Randy Phillips a dodal, že se ho snaží dostat z opice.

Soudkyně Yvette Palazuelosová musí rozhodnout, jestli budou e-maily použity jako důkazy, což bude mít zásadní vliv na rozsudek a případné odškodnění pro příbuzné Michaela Jacksona.

AEG obviňuje rodinu Jacksonů, že e-maily poslala listu Los Angeles Times, který je zveřejnil. "Je jasné, že to mohl udělat jen jeden subjekt,” tvrdí právník AEG Marvin Putnam a chce, aby soudkyně druhou stranu potrestala tím, že se důkazy nebudou moci použít u soudu.

Advokáti Jacksonových ale odmítají, že by kdokoliv z jejich týmu nebo z rodiny tyto e-maily vynesl ven. Naopak naznačují, že to byla sama firma AEG, která takto připravila léčku namířenou proti Jacksonovým.

Reportér listu Los Angeles Times odmítnul sdělit svůj zdroj.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám