Hlavní obsah

Nová DVD: Projekt X, Dva na cestě a Tom a Jerry: Sváteční strašení

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Projekt X je komedie, kde jsou k vidění kousky, jež není hodno následovat. V edici Největší filmové klenoty vychází film s Audrey Hepburnovou Dva na cestě. A pro děti jsou tu Tom a Jerry – tentokrát Sváteční strašení.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 36. týden

Článek

Projekt X

Nová DVD

Projekt X sleduje tři zdánlivě nenápadné studenty 4. ročníku, kteří se snaží zviditelnit před svým odchodem z vysoké školy. Jejich myšlenka byla zcela nevinná – uspořádat večírek, na který nikdy nikdo nezapomene. Ale na to, co je čekalo, nebyl připraven nikdo. Zprávy se šíří rychle, sny jsou v troskách, pověst poskvrněna a na konci všeho se zrodí legendy.

Události vylíčené v tomto filmu jsou smyšlené a všechny kaskadérské kousky byly prováděny herci v kontrolovaném prostředí. Nepokoušejte se napodobit žádné ze scén či kaskadérských kousků, které byly ve filmu zachyceny.

Projekt X, USA, 2012, komedie, 85 min., režie: Nima Nourizadeh hrají: Nichole Bloom, Martin Klebba, Alexis Knapp, Jimmy Kimmel, Kirby Bliss Blanton

Dva na cestě

Nová DVD

Režisér Stanley Donen a scenárista Frederic Raphael zachytili příběh, který v četných a několika souběžně běžících retrospektivách mapuje 12letý, zdánlivě bezstarostný vztah architekta Marka a jeho ženy Joanny. Během své cesty po Evropě se student Mark zamiluje do půvabné studentky hudby Joanny. Po následné svatbě odjíždějí na chaotické líbánky, během nichž potkají skupinku nesnesitelných amerických turistů i tajemného Maurice. Ten Markovi nabídne neodolatelnou pracovní příležitost, které Mark nedokáže odolat, a tak odjíždí od své právě těhotné ženy.

Dva na cestě, Velká Británie 1967, road movie/drama/komedie111 min., režie: Stanley Donen, hrají: Audrey Hepburnová, Albert Finney, Eleanor Bron, William Daniels, Claude Dauphin, Nadia Gray, a další.

Tom a Jerry: Sváteční strašení

Nová DVD

V kolekci plné příšer neuniknou Tom a Jerry spoustě strašidel. Od starověkého Egypta přes Transylvánii až po příšerné domy a hrůzyplné lesy… V těchto strašidelných povídkách skotačí kočka a myš s duchy, mumiemi, vlkodlaky a čarodějnicemi. Tom a Jerry jeden na druhého přichystali spoustu lstí a triků. Epizody: Síla tě provázej, Za řekou leží bubu les, Kocour dštící oheň, Zásah kočičko!, Létající čarodějnice, Kocour tygrem, Robin Hood, Jerryho bratranec, Invaze chmatáků těl, Myší duch, Jak chytit myš, Když strašíš myš, Netopýři kolem víří, Kočka plašmuška, Čáry máry, Sjezd příšer, Archeologové, Super Tom, Drbák, Ahoj robote

Tom a Jerry: Sváteční strašení, USA, 2012, animovaný, dětský, 135 min.

Tom a Jerry: Sváteční strašení, USA, 2012, animovaný, dětský, 135 min.

Reklama

Výběr článků

Načítám