Hlavní obsah

Nová DVD: Avengers, Nadějný rok, Kalifornie a Durhamští Býci

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve filmu Avengers spojili své síly největší superhrdinové všech dob. Steve Martin, Jack Black, Owen Wilson hrají milovníky ptactva v komedii Nadějný rok. V retro edici vychází psychologické drama Kalifornie, v níž na Brada Pitta a Juliette Lewisovou čeká plno dobrodružství i hrůzy a sportovní Durhamští Býci aneb Kevin Costner a Tim Robbins na baseballovém hřišti i mimo něj.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 34. týden

Článek

Avengers

Nová DVD

Poprvé v historii spolu vytvořili Iron Man, Hulk, Thor a Kapitán Amerika tým. Na scéně se neočekávaně objeví nepřítel, který ohrožuje celosvětový mír a bezpečnost, a proto šéf mezinárodní mírové agentury S.H.I.E.L.D. Nick Fury musí sestavit skupinu, která dokáže odvrátit zkázu.

Avengers USA, 2012, akční, dobrodružný, sci-fi, 142 min., režie: Joss Whedon, hrají: Robert Downey Jr., Jeremy Renner, Scarlett Johanssonová, Chris Evans, Samuel L. Jackson, Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Paul Bettany, Gwyneth Paltrowová, Stellan Skarsgård a další.

Nadějný rok

Nová DVD

Tři amatérští milovníci ptactva, kteří touží na chvíli uniknout stereotypu všedního života, se spolu utkají v soutěži o titul nejlepšího „ptačího pozorovatele“. Vítězem se stane ten, který během jediného kalendářního roku uvidí největší počet ptačích druhů. Přátelské soupeření se ale brzy mění v bláznivé dobrodružné putování, na kterém si každý z mužů uvědomí, že honba za úspěchem bude něco stát - a nebude to zrovna málo!

Nadějný rok, USA  2012, komedie, 96 min., režie: David Frankel, hrají: Steve Martin, Jack Black, Owen Wilson, John Cleese, Rosamund Pike

Kalifornie

Nová DVD

Brian a Carrie se vydávají na cestu napříč zemí, aby načerpali informace pro svou knihu věnovanou tématu sériových vrahů. Společníky jim jsou jejich noví známí Early a jeho přítelkyně Adele. Jeden vůz, jeden cíl a jedna velká snaha o společné téma k hovoru je provází prvními kilometry. Když se ale začnou konečně všichni sbližovat, projeví se náhle Earlyho prudká povaha a vyděšení Brian a Carrie zjišťují, že za poznatky o nemilosrdných vrazích nebudou muset cestovat tak daleko, jak původně předpokládali.

Kalifornie, USA, 1993, drama, thriller, kriminální, 121 min., režie: Dominic Sena, hrají: Brad Pitt, Juliette Lewisová, David Duchovny, Jerry G. White, Patricia Tallmanová a další.

Durhamští Býci

Nová DVD

Nová baseballová sezóna začíná v Durhamu poněkud nejistě. Nově najatý zadák Durhamských býků Crash Davis zbije mladého namyšleného nadhazovače Nuka LaLooshe. V té chvíli přichází na scénu krásná a svůdná Annie Savoy, která si každoročně vybírá jednoho hráče týmu a věnuje mu pozornost, přízeň i zkušenosti. Oba temperamentní spoluhráči na hřišti a rivalové mimo něj by tak měli v sezóně předvést nejvíce ze svých dovedností. Nuke ale nemá smysl fair play, což paličatého Crashe přivádí k šílenství.

Durhamští Býci, USA, 1988, romantická sportovní komedie, 108 min., režie: Ron Shelton, hrají: Kevin Costner, Susan Sarandonová, Tim Robbins, Robert Wuhl, Jenny Robertsonová a další.

Reklama

Výběr článků

Načítám