Hlavní obsah

Nová DVD: Tisíc slov, Ti druzí, Šílený Max, Prci, prci, prcičky: Školní sraz

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Eddie Murphy hraje v komedii Tisíc slov výřečného chlapíka, který musí přestat mluvit. Nicole Kidmanová je zavřená v tajemném domě zdánlivě jen se svými dětmi ve snímku Ti druzí. V retro edici vychází Šílený Max s Melem Gibsonem v hlavní roli. Partička ze série Prci, prci, prcičky tentokrát na Školním srazu. Sedm anglických důchodců se ve filmu Báječný hotel Marigold vypraví do Indie, aby poznali, že i na sklonku života může být hezky. A Matt Damon hraje osamělého otce ve filmu Koupili jsme ZOO, který podle skutečného příběhu natočil režisér Cameron Crowe.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 33. týden

Článek

Tisíc slov

Nová DVD

Výřečný Jack McCall řekne cokoli, jen aby dosáhl svého. Když se ovšem pokusí podvést jednoho duchovního guru, zjistí, že jeho život závisí na kouzelném stromě o tisíci listech… jeden za každé slovo, které mu zbývá. Jack teď musí přestat mluvit a přijít na nějaký nekonvenční způsob komunikace, nebo to má spočítané.

Tisíc slov, USA, 2012, komedie, 88 min., režie: Brian Robbins, hrají: Eddie Murphy, Kerry Washington, Ariel Winter, Allison Janney, Clark Duke, Cliff Curtis, John Witherspoon, Justina Machado, Darcy Rose Byrnes, Steve Little, Jordan-Claire Green, Kayla Blake, Landon Ashworth, Ruby Dee

Ti druzí

Nová DVD

Nicole Kidmanová podává nezapomenutelný výkon ve strašidelném, moderním a napínavém thrilleru jako mladá žena Grace, která čeká na návrat svého muže z války. V neustále uzavřeném domě se zataženými závěsy žije pouze se svými dvěma malými dětmi osamělý život. Po příjezdu tří záhadných sluhů, vychází najevo děsivá pravda - v domě je něco víc než jen to, co lze spatřit. Grace se vzápětí ocitá v boji o záchranu dětí i zdravého rozumu.

Ti druzí, Španělsko, Itálie, Francie, USA, 2001, 101 min., mysteriozní horor, režie: Alejandro Amenábar, hrají: Nicole Kidmanová, Fionnula Flanagan, Alakina Mann, James Bentley, Christopher Eccleston, a další Režie: Alejandro Amenábar

Šílený Max - Retro edice

Nová DVD

Post-apokalyptická Austrálie, rozpálené silnice, neo-punk. Zůstává jediný muž, který cestuje nekonečnou silnicí, očištěnou od všech nehodných. "Co jsou zač?" ptá se hlasitý vůdce bandy drsných motorkářů. Než se usadí prach a ztichne poslední motor, bude přesně vědět, kdo je jeden z nich. Mel Gibson hraje nebojácného, v kůži oblečeného policistu Maxe Rockanskyho, který vyhlásil válku zabijáckým motorkářům, kteří mají na svědomí jeho rodinu.

Šílený Max, USA, 1979, akční, 89 min., režie: George Miller, hrají: Mel Gibson, Joanne Samuel, Hugh Keays-Byrne, Steve Bisley, Tim Burns, Roger Ward, Lisa Aldenhovenová, David Bracks a další.

Prci, prci, prcičky: Školní sraz

Nová DVD

Bylo léto roku 1999, když se čtveřice mladíků z malého michiganského města pustila do strastiplného boje za ztrátu panictví. O více než 10 let později se všichni vrací do East Great Falls na setkání bývalých spolužáků. Během jednoho víkendu zjistí, co všechno se od té doby změnilo a kdo zůstal stejný. Zároveň pochopí, že opravdové přátelství nezlomí ani čas, ani odloučení.

Prci, prci, prcičky: Školní sraz, USA 2012, komedie, 108 min., režie: Jon Hurwitz a Hayden Schlossberg, hrají: Jason Biggs, Alyson Hannigan, Chris Klein, Thomas Ian Nicholas, Seann William Scott, Tara Reid, Mena Suvari, Eddie Kaye Thomas, John Cho, Jennifer Coolidge, Eugene Levy, Natasha Lyonne, Dania Ramirez, Katrina Bowden, Shannon Elizabeth, Jay Harrington, Molly Cheek, Chris Owen, Justin Isfeld, Jeremy Ambler, Ali Cobrin, Valarie Kobrovsky, Neil Patrick Harris, Pam Green, Rebecca De MornayJason Biggs, Alyson Hannigan, Chris Klein, Thomas Ian Nicholas, Seann William Scott, Tara Reid, Mena Suvari, Eddie Kaye Thomas, John Cho, Jennifer Coolidge a další.

Báječný hotel Marigold

Nová DVD

Skvělá herecká sestava září v chytré romantické komedii o sedmi britských důchodcích, kteří se vydávají do hotelu v Indii, aby si tu užívali zaslouženého odpočinku. Představa se od reality trochu liší, přesto jejich strastiplné soužití přináší nečekaná přátelství i milostná vzplanutí. Nakonec všichni pochopí, že život a láska může dostat druhou šanci, když žijete dneškem a minulost necháte za sebou.

Báječný hotel Marigold, VB 2011, komedie / drama, 118 min., režie: John Madden, hrají:  Bill Nighy, Maggie Smith, Tom Wilkinson, Dev Patel, Judi Dench, Celia Imrie, Tena Desae, Penelope Wilton, Lillete Dubey a další.

Koupili jsme ZOO

Nová DVD

Benjamin Mee je osamělý otec, který cítí, že jeho rodina potřebuje nový start. Proto vezme své dvě děti, a přestěhuje se s nimi do rozpadající se zoologické zahrady plné strádajících exotických zvířat. Benjamin se bude muset vypořádat s uprchlými hady, sklíčeným medvědem i otráveným tygrem a brzy pochopí, že ho čeká opravdu divoké dobrodružství. Ale s pomocí oddané ošetřovatelky Kelly možná Benjamin a jeho přátelé dokáží být o jeden krok před inspektorem a dovedou zahradu k triumfálnímu znovuotevření.

Koupili jsme ZOO, USA 2012, rodinná komedie, 119 min., režie: Cameron Crowe, hrají: Matt Damon, Scarlett Johanssonová, Thomas Haden Church, Colin Ford, Maggie Elizabeth Jonesová a další.

Reklama

Výběr článků

Načítám