Hlavní obsah

Open Air v Panenském Týnci hostí Gorilazz, Fatboye Slima a Amy Macdonaldovou

Novinky, Marcela Janouchová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Již ve čtvrtek 9. srpna začne 3. ročník hudebního festivalu Open Air v Panenském Týnci. Těšit se můžete nejen na kvalitní hudební vystoupení v podání písničkáře Tomáše Kluse, Xindla X či populárních Nightwork, ale také na hvězdné zahraniční obsazení (Amy Macdonaldová, Fatboy Slim).

Foto: archiv festivalu

Jednou z hlavních hvězd festivalu bude zpěvačka Amy Macdonald.

Článek

Bohatá nadílka bude provázet návštěvníky po celou dobu festivalu. Čtvrteční program bude ve znamení tzv. Warm-up day a bude pro všechny návštěvníky zdarma. Těšit se můžete například na kapelu Wohnout, Plexis nebo Rybičky 48. V plánu je také zajímavá videoparty.

Program zpestří divadlo

V dalších dnech se ale stage rozjedou na plné obrátky a podium se bude prohýbat pod náporem kapely Booka Shade, Support Lesbiens nebo Skyline. Pokud by vás snad hlasitá hudba omrzela, můžete si užít trochu klidu při divadelním představení.

O pohodlí vašeho cestování a ubytování je také postaráno. Pokud se na festival nevydáte autem, je pro vás zařízena kyvadlová doprava z metra Nové Butovice už od čtvrtka. Bydlet se dá ve stanovém městečku.

Reklama

Související témata:

Související články

Benátská noc opět zápolila s počasím

Po loňské bahnité zkušenosti se organizátoři festivalu Benátská noc prozíravě rozhodli změnit místo konání. Rozmoklou loučku v údolí řeky Jizery nahradil...

Výběr článků

Načítám