Hlavní obsah

Druhá generace české čtečky nabízí 2500 titulů zdarma

Právo, František Cinger

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Druhou generaci čtečky eReading.cz Second edition představil v pondělí v Praze Martin Lipert z portálu zabývajícího se od října 2010 elektronickými knihami.

Foto: Profimedia.cz

Zařízení na čtení elektronických knih se postupně zabydlují v portfoliu zajímavých technických hraček.

Článek

„Naší cílovou skupinou je Čech, který čte česky. Chceme mu poskytnout nejpohodlnější přístup ke knižní nabídce. Čtečka druhé generace, která je až třikrát rychlejší než ta uvedená loni na vánoční trh, poskytuje i nové služby. Ty budou samozřejmě k dispozici i na té původní,“ řekl Lipert. „Nakladatelství už přistupují k e-knihám programově. Dávají v této formě i bestsellery a to je paráda,“ dodal.

Každý den přibývá do databáze až 50 titulů

Nyní si bude moci čtenář, potenciální zákazník, stáhnout zdarma náhledy knih z katalogu nabízejícího už více než 2500 titulů. Každý týden přibývá od dvaceti do padesáti dalších. V prostředí wi-fi si bez nutnosti připojení k počítači bude moci náhledy prohlédnout.

V nabídce periodik nechybějí třeba Literární noviny nebo kinobox.cz. Lipert usiloval o to, aby majitel čtečky měl informace jak o literatuře, tak i o nových filmech. Připomněl také, že eReading poskytuje jednotnou nabídku tištěných i e-knih za doporučenou cenu knihy tištěné. V případě zájmu majitele e-knihy o vázanou verzi činí její cena jen rozdíl mezi e-knihou a doporučenou cenou tištěného titulu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám