Hlavní obsah

Na Festivalu Okoř vystoupí Tomáš Klus i MIG 21, vstupenky jsou již v prodeji

Novinky, Lucie Poštolková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pod zříceninou hradu Okoř se bude konat i letos již tradiční hudební festival, a to 18. srpna. Na programu je vystoupení Tomáše Kluse, Marty Kubišové, MIG 21 i skupiny Nightwork. Předprodej vstupenek byl zahájen v pátek.

Foto: Archiv festivalu Okoř

Na letošní 12. ročník slíbili účast David Koller, Michal Hrůza, Anna K, Horkýže Slíže, Airfare, Mandrage a další.

Článek

Na letošní již 12. ročník slíbili účast David Koller, Michal Hrůza, Anna K, Horkýže Slíže, Airfare, Mandrage a další. "Na základě zkušeností z minulých let doporučujeme včasnou a navíc finančně zvýhodněnou koupi. Nezapomeňte, že festival byl několik ročníků za sebou úplně vyprodán. Počet návštěvníků je limitován velikostí nejen samotného areálu, ale i dodržením maximálního počtu osob pro zajištění komfortu všech návštěvníků," řekla Novinkám za organizátory Johana Turnerová.

V předprodeji jsou vstupenky za 400 korun, na místě v den konání festivalu od 13 hodin za 450 korun. Děti do 12 let a vozíčkáři mají vstup zdarma. Další informace naleznete zde.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám