Hlavní obsah

Václav Neckář bude hostem Okoře se šťávou

Právo, Šárka Hellerová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Již 14. ročník hudebního festivalu Okoř se šťávou se letos uskuteční v sobotu 2. června v podhradí Okoře. Představí se na něm skupiny Olympic, Mandrage, Charlie Straight, UDG, Wohnout, Vltava, České srdce, Imodium, O5 a Radeček, Hentai Corporation, také Vladimír Mišík a Ivan Hlas.

Foto: Petr Horník, Právo

Hostem festivalu Okoř se šťávou bude Václav Neckář.

Článek

Pořadatelé ze společnosti Sum Music také sdělili, že speciálním hostem přehlídky bude zpěvák Václav Neckář.

Na festival Okoř se šťávou přijede propagovat své nedávno vydané album Dobrý časy. Představí se současně jako interpret, jenž nazpíval nejúspěšnější českou písničku loňského roku, jak o tom v případě skladby Půlnoční v březnu rozhodla Akademie populární hudby na cenách Anděl.

S takovým comebackem nepočítal

„Když mě před deseti lety postihla mozková příhoda, myslel jsem si, že pak už nebudu moci mluvit. Také jsem ale cítil, že to nemůžu vzdát, už když mě bratr Honza odvezl do nemocnice. Naštěstí jsem měl s sebou texty. Sestřiček jsem se zeptal, jestli by nevadilo, kdybych něco zazpíval. Měl jsem text před sebou a začalo to fungovat,“ svěřil se Václav Neckář k těžkému období svého života.

Když loni zaznamenal písničkou Půlnoční výrazný comeback, prý ho to překvapilo. „S takovým comebackem jsme nepočítali, byla to náhoda. Přišla nabídka od producentů filmu Alois Nebel a pomohlo nám i to, že investovali do klipu a že ten klip vidělo tolik lidí. Nikdo nepočítal s nějakým velkým úspěchem. Vlastně to byl takový zázrak.“

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám