Hlavní obsah

Bruno Ferrari se vrací s Disko horečkou třetí říše

Novinky,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vaudeville se jmenuje nové album zpěváka Bruna Ferrariho, které produkoval John Fryer. Současně se vrací i na scénu s excentrickým kabaretním souborem Zlatá kozačka. Nová provokativní show se jmenuje Disco horečka třetí říše.

Foto: X-Production

Bruno Ferrarina obalu nové desky

Článek

Bruno Ferrari je alter ego Samira Hausera známého z Vanessy, hrající EBM. Ta je ovšem vysloveně uměřená proti tomu, co produkuje Bruno Ferrari, fascinován  dekadencí a perverzí. A opět se vracejí i jeho typické nápady, kdy si ho lze pozvat nejen na své narozeniny, ale i na pohřeb nebo na ryby či do fit centra. Za vyšší obnos ho však lze vydávat i za svého nastávajícího. Ženy si ho zase mohou pozvat jako maséra.

Deska Vaudeville navazuje na předchozí alba Peep Sound a Lovers In Danger. Kromě stabilních spolupracovníků Davida Jahna a Jakuba Horáka se na ní autorsky podílel i Moimir Papalescu z The Nihilists a Vanessy. Producentem je John Fryer podepsaný pod alby Depeche Mode (Speak And Spell), Clan Of Xymox, Swans (Children of God), Nine Inch Nails (Pretty Hate Machine) a Paradise Lost (Believe In Nothing) i pod sountracky Mortal Kombat a Seven.

Foto: X-Production

Bruno Ferrarina obalu nové desky

Reklama

Výběr článků

Načítám