Hlavní obsah

Zraněný motocyklista si zavolal záchranku, zemřel v nemocnici

Právo, ab

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ALBRECHTICE

Po nárazu do kovového sloupu se v sobotu odpoledne v Albrechticích na Bruntálsku těžce zranil 26letý motocyklista. Sám si zavolal záchranku, se záchranáři komunikoval, večer však v nemocnici zemřel. Právu to řekla mluvčí bruntálské policie Pavla Tušková.

Článek

„Muž po skončení pracovní směny kolem 14:30 nasedl na motocykl kawasaki a po ujetí přibližně dvanácti metrů v areálu firmy narazil do řetězového oplocení,“ sdělila s tím, že policie událost dále šetří.

Podle mluvčího moravskoslezské záchranné služby Lukáše Humpla byl pacient při vědomí, se záchranáři dokonce komunikoval a stěžoval si na bolest žeber.

„Jeho stav však byl velmi vážný,“ uvedl mluvčí s tím, že muž si při nárazu do kovového sloupku způsobil poranění hrudníku a nitrobřišních orgánů.

„Posádka zajistila žilní vstupy, podávala infúzní roztoky a léky. Muže transportovala na anesteziologicko-resuscitační oddělení nemocnice v Krnově. V době předání byl pacient v přímém ohrožení života,“ sdělil Humpl.

„Bohužel, pacient velmi vážným zraněním podlehl,“ řekla v neděli Právu mluvčí nemocnice Eva Kijonková.

Reklama

Výběr článků

Načítám