Hlavní obsah

Zraněním podlehl jeden z řidičů autobusů, které se střetly

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

KLADNO

Starší ze dvou řidičů autobusů, které se ráno na Kladně srazily, podlehl v sobotu po převozu do nemocnice svým zraněním. O jeho smrti informovaly Česká televize i Prima. Ráno se na  křižovatce ulic Železničářů a Jateční kraji Kladna čelně střetl linkový autobus ČSAD jedoucí z Prahy s autobusem ČNE.

Foto: Stefano Santimone

Skupina Quisisona a vítěz italského festivalu San Remo Francesco Boccia

Článek

"K nehodě došlo v 10:15," uvedla pro Novinky mluvčí kladenské policie Jana Dětská.  "jeden z autobusů se dostal do protisměru, kde narazil do druhého. Při nehodě byli těžce zraněni oba řidiči. Je možné, že na křižovatce se vytvořila námraza."

Autobus jedoucí od Prahy vybočil do protisměru. Policisté to připisují námraze, ale nevylučují, že na vině mohla být i technická závada.

Zraněné řidiče museli z autobusů vyprostit hasiči pomocí techniky, přičemž museli vylámat sedadla, neboť kabiny vozidel do sebe byly zaklíněné a jinudy, než vnitřkem vozidla se k nim nedalo dostat. Oba převezli do nemocnice, kde padesátiletý zemřel.

Většina cestujících vyvázla bez zranění, jen několik jich s velmi lehkými zraněními vyhledalo lékařské ošetření.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám