Hlavní obsah

Zmatenou ženu porazilo auto, je v kritickém stavu

Právo, pab
Domažlice

Domažličtí policisté vyšetřují od nedělní noci dopravní nehodu, při které jednadvacetiletý řidič z Polska srazil chodkyni a vážně ji zranil. Šestatřicetiletá žena, která podle informací Práva trpí psychickými problémy, se pohybovala na hlavním silničním tahu vedoucím k hraničnímu přechodu ve Folmavě. O její život teď bojují lékaři.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Ke střetu došlo poblíž Újezdu v půl druhé v noci. Řidič Fordu Galaxy při výslechu uvedl, že si ženy všiml, jak jde u krajnice. Náhle mu prý vstoupila do jízdní dráhy,“ uvedla Dagmar Brožová z domažlického policejního ředitelství. Jeho verzi nyní prověřují policisté.

Podle dispečerky krajské záchranné služby Lenky Ptáčkové byla zranění ženy velmi vážná. „Do nemocnice jsme ji vezli v kritickém stavu,“ dodala Ptáčková.

K nehodě došlo asi pět kilometrů od místa bydliště zraněné chodkyně. Co dělala uprostřed noci na frekventované silnici, ale není jasné. „Možná se vracela pěšky z Domažlic, kam chodí často navštěvovat svoji matku. Je ale nemocná, léčí se na nervy,“ řekla jedna ze sousedek.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám