Hlavní obsah

Zloděj v Ostravě bral všechno možné: oblečení, kola i golfové hole

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

Z rozsáhlých krádeží obvinila policie muže, který podle vyšetřovatelů bral věci ze sklepů, chat a garáží na různých místech v Ostravě. Okradení postrádali široké spektrum věcí, například jízdní kola nebo rybářské a golfové náčiní. Policie vyčíslila škodu na 160 tisíc korun, soud poslal obviněného do vazby.

Foto: Policie ČR

Zloděj se vloupal v Ostravě do sklepů a garáží

Článek

Kriminalisté 34letému muži kladou za vinu 18 vloupání v několika ostravských obvodech. Věci podle nich bral ze sklepů, chat, budov či garáží. „Někdy jen v objektech přespal, jindy si odnesl věci a ty buď zkonzumoval, nebo prodal,“ sdělila v pondělí mluvčí policie Soňa Štětínská.

Mezi odcizenými věcmi byly podle mluvčí jízdní kola, elektrické nářadí, rybářské a golfové náčiní, pracovní oblečení i potraviny jako pivo, pepřenky či konzervy. Policie muže obvinila z krádeže, porušování domovní svobody a poškození cizí věci.

Policie dopadla sériového zloděje z Ostravy, vykradl dvě desítky aut

Krimi

Muže, který byl v minulosti za podobnou trestnou činnost odsouzen, poslal soud do vazby. „Celkově byla škoda vyčíslena na více než 160 tisíc korun. Obviněnému hrozí až tříletý trest odnětí svobody,“ dodala Štětínská.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám