Hlavní obsah

Zloděj ukradl kamión s plně naloženým návěsem

Právo, alf

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Uherské Hradiště

Krádež kamiónu za více než tři milióny korun se vydařila neznámému zloději v Kunovicích na Slovácku. Tahač i s návěsem si odvezl v sobotu večer od čerpací stanice na třídě Vítězství.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Řidič svůj kamión odstavil u čerpací stanice v pátek odpoledne. Když přišel v pondělí na místo, byl už vůz naložený použitým textilem pryč.

„Po vozidle jsme vyhlásili celostátní pátrání. Škoda byla předběžně odhadnuta na tři milióny sedmdesát tisíc korun,“ uvedla policejní mluvčí Milena Šabatová.

Podle policistů jde o tahač značky DAF XF 480 FT, bílé barvy s registrační značkou 4SV5564 a návěs značky NN KRONE, bílé barvy s registrační značkou 2SV4864.

„Žádáme řidiče vozidel s palubní kamerou, kteří v sobotu večer mezi devátou až desátou hodinou úsekem projížděli, a kamion jejich kamera zachytila, aby se policistům přihlásili na tísňové lince 158. Uvítáme také informace od případných svědků, kteří si v blízkosti benzinky všimli podezřelých osob,“ požádala policejní mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám