Hlavní obsah

Zloděj si nacpal do kalhot kosmetiku za 15 tisíc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Několik kosmetických balení v hodnotě 15 tisíc korun si nacpal do kalhot neznámý zloděj v jedné z pražských drogérií a v klidu odešel. Policisté teď žádají o pomoc veřejnost.

BEZ KOMENTÁŘE: Muž si cpal kosmetiku do kalhotVideo: Policie ČR

 
Článek

Případ krádeže ve Vysočanské ulici řeší policisté od listopadu, mluvčí policie Iveta Martínková o něm informovala v pátek.

Zloděj si vzal u pokladny košík a odešel k regálu s kosmetikou, kde si balíčky nejprve prohlížel a pak si je začal cpát do kalhot.

Foto: Policie ČR

Zloděj na kamerových záznamech

„Zloděj odcizil celkem sedm poměrně velkých balení. Majiteli tak svým doslova kouzelnickým číslem způsobil škodu dosahující téměř patnáct tisíc. Celé to navíc trvalo jen necelou minutu,“ vylíčila mluvčí policistů.

Podle policie jde o muže ve věku mezi 30 až 35 lety, střední postavy. Má tmavší pleť, černé krátké vlasy a v době krádeže měl černý knír. Oblečený byl do tmavé bundy, bílého trička, modrých riflových kalhot a na hlavě měl modrou čepici s kšiltem. Případné informace o totožnosti a pobytu muže přijme linka 158.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám