Hlavní obsah

Ženy požádaly muže, aby ztišil hudbu, ten na ně vzal sekeru

Právo, Miloslav Hradil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tragédií málem vyvrcholil v neděli večer v Přerově spor, který vyvolala hudba. Opilého muže požádala jeho přítelkyně s dcerou, aby ji ztišil, ten místo toho, aby tak učinil, vzal na ženy sekeru. Nyní mu hrozí až tříletý trest vězení.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Šestatřicetiletý muž byl na zahradě rodinného domu a měl puštěnou hudbu. Jeho o tři roky starší přítelkyně i s její 21letou dcerou ho upozornily, aby ji ztišil a nerušil ostatní. Partner poškozené silně ovlivněný alkoholem začal na obě ženy křičet, že je zabije,“ řekla Právu v pondělí přerovská policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Mladší z žen se podle ní obávala o své zdraví a utekla do domu, kde se zamkla a zavolala na pomoc Policii ČR. „Podezřelý za ní vyběhl se sekerou v ruce, kterou poškodil vstupní dveře. Ke zranění osob naštěstí nedošlo, vznikla škoda na majetku ve výši 3 000 korun,“ uvedla mluvčí.

Žena podle ní po poučení dala souhlas s trestním stíháním svého druha, který byl na místě zajištěn a lékař rozhodl o jeho převozu na protialkoholní záchytnou stanici do Olomouce. Nadýchal 2,71 promile alkoholu. Muž je podezřelý z trestného činu nebezpečného vyhrožování.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám