Hlavní obsah

Žena začala na poště v Kladně chrlit nadávky, když po ní otřeli tužku

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kladno

Umravnit rozčilenou a vulgární ženu museli strážníci v Kladně. Žena se cítila dotčená, že po ní pracovnice za přepážkou na poště otřela tužku ubrouskem s dezinfekcí. Tento postup je přitom v současnosti, kdy platí kvůli koronaviru nouzový stav, nutností.

Foto: Novinky

Pošta o Vánocích.

Článek

Strážníky přivolali svědci přes tísňovou linku v pátek ráno, podle oznámení měla žena pracovnici pošty hrubě napadat.

Sledoval, jak v metru instalují stojan na dezinfekci. Sotva odešli, skopl ji

Koronavirus

„Zákaznice se dotklo, když pracovnice přepážky otřela zapůjčenou tužku dezinfekčním ubrouskem. Na to žena zareagovala vulgárními výrazy na adresu pracovníků České pošty a také proti ostatním zákazníkům, kteří se pracovnic zastali,” sdělila v pátek mluvčí strážníků Alena Purkytová.

Případ skončil domluvou. Strážníci ženu zastihli nedaleko pošty a podle mluvčí ji poučili, že pracovnice pošty postupovala správně.

SPECIÁL: COVID-19 | Vše o nákaze, rady a tipy, jaké jsou příznaky

Koronavirus

„Používání dezinfekčních prostředků po použití například tužky, nákupních vozíků, košíků a dalších věcí, kterých se dotýká velké množství lidí, je v této pro všechny jistě těžké době nutností,” dodala Purkytová.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám