Hlavní obsah

Žena vstoupila před projíždějící rychlík, na místě byla mrtvá

Právo, pab

Přímo před projíždějící vlak vstoupila v sobotu ráno v Českých Budějovicích žena ve věku mezi 50 a 60 lety. Na místě zemřela. Policie nešťastnou událost šetří jako sebevraždu.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„K nehodě došlo před devátou ráno u železničního přejezdu v ulici Nemanická. Žena vkročila na koleje náhle, přímo před přijíždějící rychlík jedoucí z Prahy do Českých Budějovic,“ uvedla policejní mluvčí Štěpánka Uhlířová s tím, že žena to udělala pravděpodobně úmyslně.

„Kriminalistům se doposud nepodařilo zjistit její totožnost,“ doplnila Uhlířová.

Přibližně 170 centimetrů měřící žena štíhlé postavy s krátkými černými vlasy přišla podle Uhlířové k přejezdu z Pražské třídy. „Na sobě měla černý flaušový tříčtvrteční kabát se zapínáním na výrazné kovové knoflíky o průměru 3 cm žluté barvy s ornamenty a páskem zavázaným kolem pasu na uzel,“ řekla Uhlířová.

Dále byla žena oblečena do černobílých kalhot a na nohou měla vysoké hnědé kozačky. „Dalším poznávacím znamením by mohl být prstýnek ze žlutého kovu na obou rukách a řetízek na krku s kulatým přívěskem,“ upřesnila mluvčí.

Pokud by někdo mohl pomoci polici při zjištění totožnost mrtvé ženy, může zavolat na číslo 974 226 620 nebo přímo na linku 158.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám