Hlavní obsah

Žena vběhla do cesty policejnímu autu se zapnutými majáky

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Zraněním a převozem do nemocnice skončil v úterý dopoledne pro 34letou ženu pokus přejít pražskou Vinohradskou ulici. Pravděpodobně se špatně rozhlédla a přehlédla policejní vůz, který se blížil k přechodu pro chodce se zapnutými majáky a sirénou. Nehodu nyní vyšetřují patřičné orgány.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Policejní vůz jel se zapnutými majáky a sirénou.

Článek

Nehoda se stala před půl desátou v Praze 10. Policejní octavie s dvojicí policistů mířila směrem do centra města. Policisté podle svých slov jeli maximálně 50 kilometrovou rychlostí.

„Když se vůz blížil k tramvajové zastávce Želivského, vběhla mu náhle do dráhy 34letá žena. Ta byla při střetu zraněna a skončila v nemocnici, policisté vyvázli bez zranění,“ řekla mluvčí pražské policie Eva Miklíková.

Žena šla po přechodu pro chodce směrem k hřbitovu. „Podle všeho se ale nedostatečně rozhlédla a policejnímu vozu náhle vstoupila do jízdní dráhy. To potvrzují i výpovědi očitých svědků,“ doplnila Miklíková. Postup policistů prošetřují kontrolní orgány.

Reklama

Výběr článků

Načítám