Hlavní obsah

Žena v Černošicích si lehla přímo před vlak

– Černošice
Novinky, jap

Na železničním přejezdu v Černošicích na Praze západ zemřela v sobotu pod koly vlaku doposud neznámá žena. Ta si podle policie lehla před přijíždějící vlak, který ji přejel. K nehodě došlo před polednem na přejezdu v Radotínské ulici.

Žena v Černošicích si lehla přímo před vlakVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

„Před vlak jedoucí ve směru od Berouna na Prahu si lehla doposud neznámá starší žena. Při střetu s vlakem utrpěla zranění neslučitelná se životem. Případ prošetřujeme jako sebevraždu,” sdělila Novinkám policejní mluvčí Michaela Nováková.

Provoz na trati musel být omezen. Vlaky jezdil jen po jedné koleji a sníženou rychlostí. V obou směrech tak vznikaly spojům značná zpoždění. Uzavřena musela být také silnice mezi pražským Radotínem a Černošicemi. Dopravu odkláněli strážníci již v Radotíně, železniční přejezd byl totiž po nehodě neprůjezdný a místo se nedalo objet.

U dalšího střetu vlaku s chodcem zasahovali řevničtí záchranáři z Trans Hospitalu PLUS jen o několik hodin dříve na nádraží v Dobřichovicích. Tam utrpěla mladší žena při střetu s vlakem lehčí zranění na hlavě.

Okolnosti obou událostí vyšetřuje policie.

Na trati z Chebu do Lubů srazil vlak cyklistku, letěl tam vrtulník

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám