Hlavní obsah

Žena nechala nastartované auto, zloděj s ním odjel a havaroval v poli

Novinky, kčt

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Žena, která na konci minulého týdne nechala svůj vůz s klíčky v zapalování před prodejnou v Ivančicích, po návratu z nakupování zjistila, že jí auto někdo odcizil. Chvíle nepozornosti využil zloděj, který s autem vzápětí odjel. Auto nalezli policisté o den později v poli s rozbitými okny a poničenými světly. Škoda přesahuje sto třicet tisíc korun.

Foto: Policie ČR

Zloděj se svezl a pak auto úmyslně poničil.

Článek

Sedmačtyřicetiletá žena neprozřetelně nechala svůj vůz značky Nissan před ivančickou pekárnou a odešla nakupovat. Mezitím se kolem prodejny pohyboval mladý muž, který neváhal a s autem ujel.

Foto: Policie ČR

Zloděj se svezl a pak auto úmyslně poničil.

Vůz v hodnotě necelých čtyři sta tisíc korun majitelka postrádala pouhý jeden den. Auto bylo nalezeno v poli poblíž Moravských Bránic, vzdálených zhruba šest kilometrů od Ivančic.

„Zloděj s vozidlem uvízl v poli, při havárii poničil okna, světla i další součásti. Policie po pachateli stále pátrá,“ uvedl policejní mluvčí Bohumil Malášek. Zničení vozu bylo podle něj úmyslné.

Reklama

Výběr článků

Načítám