Hlavní obsah

Žena na pražském sídlišti měla zavraždit své novorozené dítě, je ve vazbě

Pražská policie obvinila ženu ze sídliště Lhotka z vraždy novorozeněte, která se měla stát v sobotu. Informovala o tom v úterý televize Prima, podle které je obviněná žena, která skončila ve vazbě, matkou zavražděného dítěte.

V případu mrtvého novorozeněte padlo obvinění z vraždyVideo: Prima FTV

 
Článek

K náhlé smrti novorozeného dítěte vyjeli pražští policisté na sídliště Lhotka v sobotu, k události mělo dojít v bytě v 11. patře panelového domu ve Štúrově ulici. Podle Primy případ převzali jedni z nejzkušenějších kriminalistů, což nasvědčovalo tomu, že se na místě odehrál závažný zločin.

„Celým případem se zabývají kriminalisté 1. oddělení krajského ředitelství hlavního města Prahy, a to pro trestný čin vražda, který byl spáchán na dítěti mladším patnácti let,“ řekl Primě mluvčí pražských policistů Jan Daněk.

Více informací policisté nechtějí zveřejňovat s ohledem na nízký věk oběti. Podle svědků v bytě žila rodina se dvěma malými dětmi.

„Dvě malý děti. Holčička, chlapeček a že je to nějakej pár, že to jsou Češi,“ řekl Primě svědek. Podle dalších sousedů mělo v bytě zemřít dítě jen krátce po porodu.

„Kriminalisté v souvislosti s tímto případem dali podnět na vzetí ženy do vazby, čemuž soud vyhověl,“ dodal Daněk.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám