Hlavní obsah

Žena na Olomoucku bodla po hádce manžela nožem, pak zavolala policii

Právo, mhr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Policie obvinila 48letou ženu z Olomoucka z pokusu o vraždu manžela. O dva roky staršího muže měla pobodat, pak sama zavolala policii. Právo o případu informoval v pondělí policejní mluvčí Libor Hejtman.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Ilustrační foto

Článek

K činu došlo podle mluvčího minulý čtvrtek. „Odpoledne jsme přijali oznámení od ženy, která ohlásila, že bodla manžela nožem do srdce. Policisté a zdravotničtí záchranáři okamžitě vyrazili na místo,“ uvedl Hejtman.

Gruzínec popálil a pobodal v Poličce krajana s družkou, soud mu potvrdil 15 let

Krimi

Manželé podle něj doma popíjeli alkoholické nápoje, přičemž se pohádali. „Žena následně vzala nůž a zaútočila na manžela, který při útoku utrpěl vážná bodnořezná poranění. Muž byl převezen do Fakultní nemocnice v Olomouci,“ konstatoval Hejtman.

Plivání po lidech ve vlaku skončilo pobodáním, muže čeká obvinění z pokusu o vraždu

Krimi

Kriminalisté již ženu, která nebyla v minulosti trestně stíhána, obvinili ze spáchání pokusu o vraždu. Soud akceptoval návrh na její vzetí do vazby. Obviněné hrozí trest odnětí svobody na deset až osmnáct let.

Reklama

Výběr článků

Načítám