Hlavní obsah

Žena, na kterou spadl slon, chce na cirkus podat žalobu

OSTRAVA

Žena, kterou v pátek zranil kus manéže během cirkusového představení, chce na Národní cirkus originál Berousek podal žalobu. Na sedmadvacetiletou Lucii Ječménkovou z Ostravy spadla během představení slonice.

Článek

Ženě nevadí ani tak samotný incident, jako následný přístup cirkusu k události. "Někomu ublíží a tváří se, jako by se nic nestalo," řekla. žena jela z představení k lékaři. Má zraněnou nohu. Ředitel cirkusu Jiří Berousek starší případné pochybení ze strany cirkusu odmítá.

"Zlomený kotník nemám. Nevím, jestli je pohmožděný nebo vyvrtnutý. Lékař mi nasadil nechodící dlahu a nyní jsem na nemocenské," uvedla Ječménková s tím, že ohledně případného podání žaloby se rozhodne v pondělí po poradě s právníkem.

"Slonice klopýtla a spadla na manéž. Posunutá zábrana v lóži pak spadla na ženu v hledišti. Ještě večer jsme kontaktovali lékaře a zjistili, že má (žena) jen odřenou nohu," popsal incident Berousek. Dodal, že po nehodě se slonice zvedla a v programu se dál pokračovalo.

"Jsem přesvědčena, že na mně spadl přímo slon. Cítila jsem, jak mi leží na nártu," tvrdí Ječménková. Hned po kolizi podle ní ve stanu vypukla panika. "Lidi popadli děti a utíkali pryč. Křičeli a děti plakaly," doplnila. Slonice podle policie ztratila rovnováhu při střetu s dalším zvířetem. zraněni byli tři diváci.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám