Hlavní obsah

Žena hledala svého partnera. Policisté ho objevili ve vězení

Právo, jr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V nečekané rozuzlení vyústil případ, ve kterém žena na Prostějovsku v neděli večer zalarmovala policii k rozsáhlému pátrání po svém zmizelém partnerovi. Policisté hledali pečlivě a nakonec ho skutečně objevili. A to ve vězení.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Ilustrační foto

Článek

„V neděli ve večerních hodinách oznámila devětatřicetiletá žena z obce na Prostějovsku, že již tři dny postrádá svého partnera. Ten měl z místa bydliště odejít ve čtvrtek v ranních hodinách. Policisté po muži ihned začali pátrat,“ informoval mluvčí prostějovské policie František Kořínek.

„Po prověření známých muže i nemocničních zařízení v okolí se policisté s dotazem obrátili i na Generální ředitelství Vězeňské služby ČR. Kolegové z vězeňské služby policistům potvrdili, že pohřešovaný muž již v den svého zmizení nastoupil do výkonu trestu odnětí svobody do vazební věznice v Olomouci,“ dodal Kořínek.

O cíli své cesty se zřejmě dotyčný partnerce při odchodu zapomněl zmínit. Ve vězení si muž bude odpykávat tříměsíční trest za své dřívější protizákonné jednání.

Reklama

Výběr článků

Načítám