Hlavní obsah

Zemřela spolujezdkyně z BMW, které skončilo ve vodní nádrži u dálnice D6

Novinky, ok, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Žena, která se v neděli zranila při nehodě BMW na dálnici D6, v nemocnici zemřela. Další dva z celkem pěti cizinců jsou stále v nemocnici. Posádku vytáhli hasiči z auta, které bylo ve vodní nádrži u sjezdu z dálnice.

Foto: HZS Středočeského kraje

Havarované BMW vytáhl jeřáb.

Článek

„V autě cestovaly tři ženy a dva muži. Jedna z žen v úterý podlehla vážným zraněním v nemocnici,“ řekla Novinkám mluvčí policie Michaela Richterová.

Policie prověřuje také možnost, že auto pocházející ze zahraničí bylo kradené. „Zatím tuto informaci nemůžeme potvrdit ani vyvrátit. Policisté se touto alternativou zabývají,“ doplnila Richterová.

Foto: HZS Středočeského kraje

Při nehodě se zranili čtyři lidé, jedna žena zemřela.

Foto: HZS Středočeského kraje

Havarované BMW vytáhl jeřáb.

Nehoda se stala v neděli po 17. hodině na výjezdu z D6 na obec Jeneč. Auto zřejmě ve vysoké rychlosti prorazilo zábradlí, značku a vjelo do vodní nádrže, kde zůstalo na střeše. Okolím nehody zrovna projíždělo družstvo hasičů ze Středočeského kraje, které se vracelo ze soutěže, a posádce okamžitě pomohlo.

„Hasiči ještě s několika kolemjedoucími skočili do nádrže a vytáhli osoby, které zůstaly v kabině zaklíněné. Vozidlo bylo nutné ve vodě otočit a nadlehčovat, aby jedna osoba, kterou se nedařilo vyprostit, měla hlavu nad vodou. Mezitím se hasiči dostali do vozu a podařilo se jim uvolnit opěradlo, čímž uvězněnou osobu uvolnili a následně vyndali i ven z vody,“ vylíčila v pondělí mluvčí hasičů Tereza Fliegerová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám