Hlavní obsah

Ze zdemolovaného auta po nehodě na Hradecku vyprostili dva lidi. Jeden zemřel

Právo,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hradec Králové
Aktualizováno

Na pět hodin uzavřela v pátek ráno tragická nehoda dopravu na frekventované silnici I/33 na příjezdu na Hradec Králové od Jaroměře. Po čelním střetu s kamionem zemřel spolujezdec z osobního auta.

Foto: HZS Královéhradeckého kraje

Při nehodě se zranili dva lidé.

Článek

„K nehodě došlo v pátek těsně po 6. hodině ráno nedaleko Lochenic. Řidič osobního automobilu VW Golf jedoucí ve směru od Jaroměře přejel do protisměru, kde se čelně střetl s protijedoucím kamionem. Příčiny nehody šetříme,“ uvedla policejní mluvčí Eva Prachařová.

Foto: HZS Královéhradeckého kraje

Při nehodě se zranili dva lidé.

Foto: HZS Královéhradeckého kraje

Auto se střetlo s nákladním autem.

Jednadvacetiletého řidiče i jeho 35letého spolujezdce ze zdemolovaného osobního automobilu, který zůstal zaklíněný pod kamionem, museli vyprostit hasiči. Ti je okamžitě předali do péče zdravotníkům, kteří je s vážnými zraněními ihned transportovali do hradecké fakultní nemocnice. I přes jejich veškerou snahu však spolujezdec v nemocnici zemřel.

Řidič nákladního vozu vyvázl nezraněn. Policisté kvůli nehodě museli celý úsek silnice v obou směrech uzavřít až do ukončení vyšetřování na místě a odstranění následků nehody. Silnici se podařilo opět zcela zprůjezdnit až před 11. hodinou dopoledne.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám