Hlavní obsah

Ze svatby u Harrachova se ztratil ženich

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Semily

Policisté pátrali v noci na pátek v okolí Kořenova u Harrachova po šestadvacetiletém muži. Šlo o ženicha, který odešel z objektu poblíž nádraží, kde se svatba konala. Policie ho našla v lese asi kilometr od nádraží.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Svatebčané nás ve čtvrtek kolem 23. hodiny požádali o pomoc při pátrání po 26letém ženichovi, který zmizel ze svatební veselky. Obávali se toho, že by v opilosti mohl spadnout do nějaké strže v horském členitém terénu,“ popsala mluvčí krajské policie Ivana Baláková.

Po muži pátraly dvě dvoučlenné hlídky, služební pes a asi 55 svatebčanů. Vytvořili několik skupin a ty pak prohledávaly les a okolí. Kolem třetí hodiny ranní jedna z policistek spolu s jedním svatebčanem muže potkali na lesní cestě asi kilometr od kořenovského nádraží.

„Dozvěděli se od něj, že ušel lesem zhruba tři kilometry a na nějaké mýtině usnul. Když se probudil, spěchal zpátky za svou nevěstou,“ popsala Baláková.

Ta mu podle policistů jeho noční výlet odpustila.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám