Hlavní obsah

Ze silnice bylo kluziště: Čtyři zranění po nehodě na Frýdecko-Místecku

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bílá

Následky vážné nehody řešili v sobotu záchranáři na Frýdecko-Místecku, kde skončilo osobní auto v příkopu poté, co se dostalo na zledovatělé silnici do smyku. Zdravotníci ošetřili čtyři zraněné, jednu ženu přepravil do nemocnice vrtulník.

Foto: ZZS Moravskoslezského kraje

Vážná nehoda na Frýdecko-Místecku

Článek

Nehoda se stala v sobotu kolem 20:30 u obce Bílá. „Osobní automobil se na zledovatělé vozovce dostal do smyku a převrátil se v příkopě na střechu. Tři cestující mohli z vozidla ven vlastními silami, čtvrtá osoba zůstala zaklíněna uvnitř a vyprostit ji museli hasiči,” sdělil v neděli mluvčí záchranky Lukáš Humpl.

Sedmadvacetileté ženě zdravotníci po vyproštění ošetřili těžké poranění hlavy. Pacientku zajistili krčním límcem a uložili ji do vakuové matrace.

Motorkář byl po nehodě na Frýdeckomístecku v bezvědomí, letěl pro něj vrtulník

Krimi

„Letečtí záchranáři ji následně přepravili na urgentní příjem ostravské nemocnice,” popsal zásah mluvčí.

O dva roky mladší žena měla středně těžké zranění dolní končetiny, zbylí dva pacienti, pětadvacetiletí muži, utrpěli lehké a středně těžké poranění. Záchranka trojici přepravila sanitkou do nemocnice.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám