Hlavní obsah

Zatímco žena v Litvínově sledovala televizi, v bytě řádil zloděj

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Litvínov

Podivné zvuky zalarmovaly ženu, která zrovna seděla u televize ve svém bytě v Litvínově. Jak vzápětí zjistila, v ložnici jí řádil zloděj, který po prozrazení bleskurychle utekl. Policie ho následně dopadla.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

O případu, který se odehrál v polovině ledna, informovala mluvčí policie Ludmila Světláková v úterý s tím, že muži nyní policisté sdělili podezření ze dvou trestných činů.

Dvacetiletý muž vnikl do přízemního bytu po vypáčení balkonových dveří. „Žena zrovna sledovala televizi, když uslyšela z pokoje divný hluk. V přítmí zahlédla nejprve na zemi vyházené věci ze skříní a poté si všimla neznámého muže,“ informovala Světláková.

V ruce měl mladík kovovou tyč, žena proto ihned utekla. Zloděj vzal nohy na ramena a rovněž utekl. Zanedlouho byl však zadržen hlídkou, která po něm pátrala.

„Už v minulosti kradl a loni byl odsouzen. Z bytu nic odcizit nestihl, hmotnou škodu zanechal na poškozených dveřích. Nyní mu policisté sdělili podezření ze spáchání přečinu krádeže vloupáním a porušování domovní svobody,“ uzavřela mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám