Hlavní obsah

Zamilovaná žena z Prahy prodala byt i s věcným břemenem 80leté babičky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

O byt za tři miliony korun přišla 27letá žena z Prahy poté, co se zamilovala do 24letého muže. Ten ji přiměl podepsat smlouvu o prodeji bytu, na kterém byla jako věcné břemeno uvedena její 80letá babička.

Foto: Policie ČR

Muž, kterého policie obvinila z vydírání kvůli prodeji bytu.

Článek

Pár se seznámil na internetu a začal se spolu scházet, podle poškozené se jejich vztah vyvíjel normálně. Muž ji zahrnoval různými dárky, mimo jiné parfémem nebo pneumatikami na auto. Pak se začal vyptávat na majetkové poměry.

Podvodník opakovaně nabízel v Praze cizí pozemek za miliony

Krimi

„Vyvrcholilo to nátlakem, na jehož konci byla donucena podepsat smlouvu o prodeji bytu v Malešicích v hodnotě téměř 3 miliony korun. Nátlak měl být proveden jak vyhrožováním likvidací rodiny poškozené, tak jí měl ukázat střelné zbraně, které má,“ sdělil mluvčí policie Jan Daněk.

Žena ze Zlínska chtěla zbohatnout, naletěla podvodníkům a skončila zadlužená

Krimi

Policie mladého muže vypátrala a v rámci domovních prohlídek našla tři plynové pistole. Následně byl obviněn z vydírání, za které mu hrozí až osm let vězení. O byt však žena zřejmě přišla, protože muž byt přepsal na kamaráda, který ho obratem prodal. V bytě měla věcné břemeno její osmdesátiletá babička, s nímž ho kupující koupil.

Kriminalisté však zjistili, že takto se muž seznamoval často, a existuje šance, že poškozených bude více. Proto dal státní zástupce souhlas se zveřejněním fotografií obviněného s tím, že poškozené se mohou ozvat na linku 158. Policie jim je schopna zaručit anonymitu.

Reklama

Výběr článků

Načítám