Hlavní obsah

Za vraždou v Holešově byla nevěra, policie obvinila cizince

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Holešov
Aktualizováno

Zlínští kriminalisté ve středu obvinili z vraždy v Holešově třicetiletého cizince. Muž podle policie napadl svého kolegu, rovněž cizince, nožem a pak z místa činu utekl. Policie ho za chvíli dopadla. Jak uvedla policejní mluvčí Simona Kyšnerová, za útokem stála nevěra přítelkyně. Muži hrozí až 20 let vězení.

Foto: Policie ČR

Policie zadržela muže podezřelého z vraždy na Kroměřížsku

Článek

Podle vyšetřovatelů muž v pondělí bodl svého stejně starého kolegu, který následkům zranění podlehl. Útočník z místa činu utekl, policie ho později zadržela na Zlínsku. K útoku došlo na dvoře jedné z holešovských firem, ve které oba pracovali.

Vražda v afektu na Kroměřížsku, policie zadržela podezřelého

Krimi

„Muž přišel na nevěru své přítelkyně, a proto se rozhodl, že svého stejně starého soka, rovněž cizího státního příslušníka, zabije,“ uvedla mluvčí, podle níž svou roli sehrál i alkohol.

Muž si podle policie koupil nůž a vyrazil do Holešova. Na dvoře firmy si svého soka v lásce našel a začal mu nadávat. Ve finále ho podle policie bodl do břicha a utekl. Napadený na místě zemřel. Útočníka dopadla policie několik hodin poté.

Za vraždu s rozmyslem muži hrozí 12 až 20 let vězení. O uvalení vazby bude v nejbližší době rozhodovat soud.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám