Hlavní obsah

Za erotickou masáž zaplatil padělanou dvoutisícovkou

Právo, hon
Ostrava

Počítačové vybavení, erotické pomůcky a také masáž v erotickém salónu. Za to všechno utrácel šedesátiletý muž z Ostravy padělky bankovek, které si sám vyráběl doma na tiskárně. Policie ho zadržela poté, co jedním z padělků zaplatil za sexuální masáž.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Vzhledem k podezření, že se jedná o padělek, zavolala pracovnice salónu policisty v době, kdy zákazník odešel do jiné místnosti. Policisté pak muže zadrželi,“ uvedla ve středu mluvčí ostravské policie Gabriela Holčáková.

Kriminalisté zadokumentovali, že muž z Novojičínska si pořídil multifunkční zařízení, na kterém měl od ledna do června letošního roku vyrobit několik kusů bankovek v nominální hodnotě tisíc a dva tisíce korun.

„Zamířil například do prodejny s erotickým zbožím, s počítačovým vybavením nebo k novinovému stánku. Posledním zastavením byl zmíněný erotický salón, kde byl zadržen. Pracovnice měla podezření díky tomu, že muž tento podnik navštívil opakovaně a po jeho předchozí návštěvě byla v tržbě zjištěna falešná dvoutisícikoruna,“ dodala mluvčí.

Policejní komisař muže obvinil ze zločinu padělání a pozměnění peněz, za který mu hrozí až osm let vězení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám