Hlavní obsah

Z Ústí zmizel vrak autobusu, který přivezla odtahovka z Německa

Ústí nad Labem

Ústecká radnice se raduje z uzavřeného případu odstaveného vraku autobusu, který do Ústí přivezla odtahová služba z Berlína. Majitel si ho vyzvedl, zaplatil a odvezl.

Foto: MP Ústí nad Labem

Odtahová služba odvezla vrak autobusu

Článek

„Zmocněnec majitele dálkového autobusu dnes na dvoře dopravního podniku uhradil parkování a odtah. Následně si autobus převzal a odvezl. Městská policie doprovodila odtahovou službu na hranici města, aby se ujistila, že autobus nebude odstaven jinde na území města,“ oznámil zástupce ředitele ústeckých strážníků Jan Novotný.

Vrak srbského autobusu nadzvedl ústeckou radnici

Krimi

Podle něj srbský majitel zaplatil částku 550 eur (asi 13 tisíc korun). Proč autobus odtahovka do Ústí přivezla, strážníkům majitel nebyl schopen vysvětlit.

Srbský autobus ve špatném technickém stavu se v Ústí objevil před 14 dny. Strážníci přes sociální sítě z webových stránek německé policie v Berlíně zjistili, že tamní policie tento autobus v Berlíně odstavila z důvodu velmi špatného technického stavu.

Němečtí policisté podle Novotného z autobusu odebrali registrační značky a nařídili, aby byl autobus odstaven z pozemní komunikace. Následně ho odtahovka odvezla do Ústí k fotbalovému stadionu. Strážníci ve spolupráci s policií kontaktovali německé kolegy.

Foto: Městská policie Ústí nad Labem, .

Autobus přitažený z Berlína u ústeckého stadionu

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám