Hlavní obsah

Z kamionu na D1 odlétla za jízdy pneumatika a způsobila několik nehod

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na 25. kilometru dálnice D1 ve směru od Prahy praskla ve čtvrtek večer kamionu pneumatika, uvolnila se a způsobila hned několik nehod. Nikdo se nezranil, ale na místě bylo více poškozených aut.

BEZ KOMENTÁŘE: Nehoda na dálnici D1Video: Aktu.cz

 
Článek

K nehodě došlo před půl sedmou večer nedaleko Motorestu Poddubí. Podle informací aktu.cz se uvolnila pneumatika na maďarském návěsu připojeném za rumunský tahač, kvůli ní pak havarovala další auta.

Nehodou Novinkám potvrdila středočeská policejní mluvčí Monika Schindlová. Podle ní kvůli pneumatice ve vozovce havarovalo podle prvotního hlášení pět aut. „Je to bez zranění,“ dodala.

Foto: aktu.cz

Nehoda na D1. Kolo kamionu, z něhož se uvolnila pneumatika

Podle informací aktu.cz bylo poškozených vozů na místě vidět nakonec sedm, měly kupříkladu utržené přední nárazníky nebo proražený chladič.

Foto: aktu.cz

Nehoda na D1

Vše se podle neoficiálních informací mělo odehrát tak, že pneumatika, která se uvolnila z levé strany kamionu, narazila nejprve do tří aut a následně do ní najela čtyři auta, když ležela na vozovce.

Foto: aktu.cz

Nehoda na D1. Jeden z poškozených vozů

Poškozená auta byla podle aktu.cz po nehodě schopná dojet nebo se nechat odtáhnout k nedalekému motorestu, kde s řidiči policisté dál nehodou řešili.

Foto: aktu.cz

Nehoda na D1. Pneumatika z kamionu, do níž narazila auta

Havlíček: D1 je priorita priorit. Budu tam jezdit a pohlídám si to

Domácí

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám