Hlavní obsah

Z hospody na Chebsku se hostům nechtělo ani nad ránem, tak je hostinská postřelila

Právo, vor
Mariánské Lázně

Až na dva roky za mřížemi může skončit 44letá hostinská z malé obce u Mariánských Lázní. Nad ránem se v hospodě pohádala se dvěma místními hosty, kteří se k ní chovali nevhodně.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Protože alkoholem posilnění muži, kterým se podle informací Práva servírka očividně líbila, nechtěli ani v brzkých hodinách z hospody odejít domů, opakovaně po nich vystřelila z plynové pistole. Oba pak museli s lehkými zraněními do nemocnice k ošetření.

„Čtyřiačtyřicetiletá žena z Mariánských Lázní měla jako obsluha jedné hospody na Chebsku v neděli 22. září v brzkých ranních hodinách po slovní rozepři s hosty vytáhnout plynovou pistoli. Žena měla požadovat, aby muži odešli, a poté, co neuposlechli, měla po nich opakovaně vystřelit,“ uvedla v pondělí mluvčí karlovarské policie Eva Valtová.

„Oba dva muži utrpěli zranění, se kterými byli následně ošetření v nemocnici,“ pokračovala mluvčí. Podle Práva se jednalo jen o povrchová zranění a zhmožděniny.

„Za výše uvedené jednání policisté z obvodního oddělení Mariánské Lázně ženě sdělili podezření ze spáchání přečinu výtržnictví. V případě prokázání viny hrozí ženě trest odnětí svobody až na dva roky,“ uzavřela Valtová.

Reklama

Výběr článků

Načítám